Dobrodošli u Doxy GiftShop - prava destinacija za personalizovane poklone koji ostavljaju neizbrisiv utisak! Sa ponosom ističemo našu specijalizaciju u online prodaji širokog asortimana personalizovanih poklona, koji stižu direktno na vrata kupca, bez obzira da li se nalazi u Bosni i Hercegovini ili Srbiji.

U Doxy GiftShop-u, specijalizujemo se u personalizovanim poklonima koji su prilagođeni željama i potrebama kupca. Naša ponuda uključuje širok asortiman proizvoda, uključujući šolje, majice, plišane igračke, jastuke, boce i mnoge druge artikle. Takođe, nudimo i usluge digitalne štampe za flajere, postere, pozivnice, čestitke, brošure i još mnogo toga.

 

OGLAS

Zbog otvaranja novog prodajnog mjesta, Doxy GiftShop u Bijeljini traži radnicu za personalizaciju i prodaju raznovrsnih poklona i štampanog materijala.

Od kandidata se očekuje da ispuni sledeće uslove:

  • Minimum srednja stručna sprema
  • Komunikativnost i kreativnost
  • Osnovno poznavanje rada na računaru
  • Poželjno poznavanje rada u CorelDRAW, Photoshop ili Illustrator
  • Iskustvo nije neophodno

Kandidati mogu da očekuju:

  • Mogućnost stalnog zaposlenja
  • Stimulativni bonusi za angažovanje
  • Rad u prijatnoj sredini, kreativan i lijep posao

FORMULAR ZA PRIJAVU

Poznavanje rada u određenim programima

U Doxy GiftShop-u, vjerujemo u pružanje prilika talentovanim pojedincima da pokažu svoje vještine i kreativnost. Zato smo odlučili da odaberemo više kandidata koji budu najbolje rangirani i pružimo im priliku da se kroz plaćeni probni rad pokažu i dokažu.

Probni rad će trajati par radnih dana. Tokom ovog perioda, imat ćete priliku da pokažete svoje sposobnosti, ideje i talenat u radu našem timu.

Na kraju probnog rada, ocjenjivat ćemo vaš rad i kreativnost. Na osnovu tih ocjena, odabrat ćemo osobu koja će dobiti priliku za stalno zaposlenje u našoj firmi.

Ovo je izvanredna prilika da pokažete svoj potencijal i steknete dragocjeno iskustvo u industriji personalizovanih poklona. Radujemo se što ćemo imati priliku da sarađujemo sa vama i vidimo šta sve možete da ponudite našem timu.

Srdačan pozdrav,

Doxy GiftShop Tim